torsdag, augusti 14, 2008

Födelsedagsträdet

När jag fyllde trettio år fick jag ett äppleträd av min släkt. Första året gav det en skörd på åtta äpplen och jag var mer än nöjd. Nötskrikan tyckte också att det smakade gott, stora tuggor tog den. Men i år var det väldigt lite blommor och bara ett äpple. Jaja, det behövdes ingen kartgallring i alla fall. Hoppas att jag får behålla det för mig själv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjing!!

Jag var förbi mitt superhemliga kantarellställe i Folkets park här på BohusMalmön. Kan bara instämma i din önskan "Hoppas att jag får behålla det för mig själv."

Vi har semester en vecka till. Det regnar och blåser kuling så det blir mer sommarstuga än segling. Kanske skulle prova att odla lite vattenkrasse på bomull. Grönare än så är nog inte mina fingrar. Fina bilder och skön blogg!

Kramar
Johanna

Anonym sa...

Men å andra sidan så var det ett mycket vackert äpple :) Hoppas ni har det bra och inte lyfter alltför stora tunga o stygga stenar ;) vi åt världens godaste frukost i morse (rester från igår, blink blink) och nu har vi fixat matsäck och ska strax bege oss på en liten tur. Thailändska paviljongen o dödafallet here we come!